Never Shout Never

Själva intervjun börjar på 16.10

Jag tror alla NSN-älskare kommer att se på bandet på ett annat sätt efter deras senaste intervju. Om ni vet vem Bryan Stars är så vet ni kanske också att han väljer att ställa mer roliga och annorlunda frågor istället för att bara fråga om bandens musik. Han gör intervjuerna roliga och visar en annan sida hos musikerna, han visar att dem också är helt vanliga människor som gör det dem älskar etc.

Men efter att ha sett den 45 minuter långa intervjun så ser jag inte Never Shout Never på samma sätt längre. I mina ögon har dem alltid varit godhjärtade människor som bara vill sprida glädje genom musiken och inspirera andra. Nu ser jag dem som att de bara vill sälja, att pengar är allt de bryr sig om.

Intervjun började bra förutom ointresse från bandmedlemmarna. Men efter att Bryan ställt sina sorts frågor ett tag så börjar Christofer säga åt honom att ställa frågor om musiken istället, för det är de frågorna de tänker svara på

I slutet av intervjun ber Bryan om ursäkt för att han på skämt spridit ryktet om att NSN skulle splitras och Chris säger då att Bryan's show är ett enda stort skämt, att han inte tar banden på allvar då han bara ställer oseriösa frågor etc. Efter att ha nästintill skällt ut Bryan, säger han att intervjun är över och bandet går därifrån. Detta ledde till ett sista klipp där Bryan nästintill gråter då han kört 7 timmar för att göra intervjun och lagt ner väldigt mycket jobb i sin show.

Det jag stör mig på mest är att för 2 år sedan, när Bryan intervjuade dem för första gången var dem jätteglada och tyckte de "oseriösa" frågorna var roliga, medan nu så gjorde han inget annat än att klaga. Christofer säger själv att han är en väldigt down-to-eath-kille som bara älskar musiken, men han har förändrats så enormt att han inte längre är den han utger sig för att vara.

"Put yourself in Bryan's shoes. Interview someone, have it turn out so great, setup a second one, be so excited for it, put so much time into it and travel hours just to do it then have the people completely bash you and call what you're truly passionate about a joke when he already knew what he was getting into" Damon Fizzy ang. intervjun





NAMN:
EMAIL: (visas ej)
BLOGG:

KOMMENTAR:

KOM IHÅG?